Следвайте ни

Денят Х за Ботев - ново начало?

Босът Георги Самуилов обявява резултатите от анализа на сезона и решенията, които ще последват от него

viber icon

Две седмици след злополучния финал с Локо за купата на България босът на Ботев Георги Самуилов ще оповести резултатите от анализа не само на представянето във финала, но и на всичко, което се случи през този сезон на жълто-черните.

Мое задължение е да открия причината да се стигне до този момент на разочарование, каза Самуилов след фиаското на "Васил Левски".

Всички изкушени от футбола (не само ботевисти) не престават да се питат: Какво ще се случи във ФК Ботев на 29 май? Ние също попитахме читателите на marica.bg. Предлагаме ви резултатите от тази наша анкета, в която вота си дадоха над 20 хиляди пловдивчани. 

Оказва се, че повечето хора са обхванати от апатия. Почти всеки втори (43.3%) смята, че нищо няма да се промени в клуба и той ще продължи на автопилот.

Един на всеки пет анкетирани (18%) е на мнение, че босът Георги Самуилов ще обяви оттеглянето си от Ботев. На коренно противоположното мнение са точно толкова  (17.5%) - те смятат, че днес Самуилов ще обяви началото на довършителните работи на Колежа.

На десет гласували един (10.6%) е за смяната на треньора Николай Киров. 

В унисон с революционната обстановка във футбола ни 6.4 процента смятат, че от Ботев ще обявят резултатите от детектора на лъжата след финала за Купата. 

И накрая, но не на последно място - 4.3 процента са на мнение, че ще се разбере къде ще играе Тодор Неделев. В понеделник той бе категоричен: "Пак ще го кажа - в България ще играя само за Ботев. Ако има добра оферта от чужбина, ще я разгледам". 

Юлиян Ангелов

Юлиян Ангелов

Журналист - екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?