Дани Каназирева нареди проверка на документацията за Колежа

Във връзка със създалото се напрежение сред обществеността, относно прекратяването на концесията на стадион „Христо Ботев“, включително публикации в медиите  и заявеното от фенклуба на Локомотив -Пловдив намерение да бъде сезирана прокуратурата, Областният управител Дани Каназирева нареди да бъде извършена проверка на цялата документация.

Областният управител изиска всички необходими за целта на административния контрол документи, вкл. подготвителните материали – обосновка на концесията, доклад и предложение за решение, съгласувателни становища по Закона за концесиите, въз основа на които е прието РЕШЕНИЕ №61, взето с Протокол №5 на 28.02.2013 г. на общински съвет – Пловдив, ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ПФК „БОТЕВ“ АД ЗА КОНЦЕСИОНЕР НА СТАДИОН  „ХРИСТО БОТЕВ“, както и писменото предложение за прекратяване от концесионера.

Каназирева допълни, че  ще покани на среща представители на фенклуба на Локомотив - Пловдив за да ги запознае с резултатите от проверката.

Не искам да остава усещането за несправедливост и нарушаване на законите в полза на един или друг субект, категорична е Каназирева.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?