102

Дъжд и студ за Хебър в Разград

Мрачно, студено и дъждовно време посрещна ФК Хебър в Разград. Пазарджиклии пристигнаха в ранния следобед в североизточния град за утрешния си първи 1/2 финал от турнира за Купа България срещу домакините от Лудогорец. Двубоят е от 18,45 часа на "Хювефарма Арена", а "гробарите" ще имат подкрепата на компактна агитка, която потегля утре по обяд за Разград. 

Главен съдия на мача ще бъде Владимир Вълков, а наряд за негови асистенти взеха Йордан Петров и Георги Стамболджиев. Като 4-ти съдия ще се изявява Стоян Арсов, на ВАР-а ще бъдат Станимир Тренчев и Иво Колев, в ролята ан съдийски наблюдател ще бъде Георги Нарлев.

Тази вечер хебърци ще проведат тактическо занимание на един от терените на спортния тренировъчен център на "Лудогорец", което ще бъде последно преди първия полуфинал от турнира за Националната купа. 

В Хебър вече изживяха неприятните емоции от загубата за първенство на efbet Лига срещу Лудогорец в Пазарджик преди 3 дни и ще търсят добър турнирен резултат при утрешната си среща с "орлите" в Разград. 

"Ще разгледаме причините за загубата, ще коментираме и ще направим необходимите промени. Анализът е важен за всеки мач. Много повече време трябва да бъдем без страх и притеснения. Не бива да го има това в главите на футболистите. Играем 11 на 11, подготвени сме и да излизаме с енергия, спокойствие и желание. Самите момчета могат да си направят преценката", заяви наставникът на хебърци Любослав Пенев след предния мач с Лудогорец. 

Домакините вече пуснаха в продажба билетите за двубоя с Хебър, които са със следните цени:

Сектор В - блокове 1,2,5 и 6 - 12,00 лв.

Сектор В - блокове 3 и 4 - 20 лв.

Сектор Б (Моци) - 10 лв.

Сектор Г - 10 лв.

Деца и пенсионери ползват 50% намаление.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?