64

Да си Роналдо и Хари Магуайър да ти е капитан?

Скандалите около Манчестър Юнайтед и най-вече тези, свързани с голямата звезда на отбора Кристиано Роналдо, сякаш не спират в последно време. Португалецът влезе в индиректен диалог с бившия си съотборник Уейн Рууни, след като голмайстор номер едно в историята на “червените дяволи” заяви, че той вече не е на нивото от преди години, а Роналдо отговори с пост в социалните мрежи.

Последната ситуацията, в която той бе замесен, отново непряко, бе “избухване” на левия краен бранител на Байерн (Мюнхен) Алфонсо Дейвис, който изрази своя шок от това, че Хари Магуайър продължава да е капитан на тима, след като там е играч на нивото на Кристиано. 

“Ти си Роналдо, един от най-великите играчи на всички времена, и как се казва твоя капитан - Хари Магуайър. Хари Магуайър? И как се обръщаш към него? Казваш ли му "да, капитан"? Не знам какво му казва той, брато. Не искам да обиждам Хари Магуайър, но Роналдо… Роналдо трябва да носи лентата”, заяви директно пред камерата канадският бек. 

Това е тема, която многократно бе поставяна от различни хора и медии от началото на сезона, но в крайна сметка и Оле Гунар Солскяер, и впоследствие Ралф Рангник гласуваха доверие на английския национал, който продължава да е капитан на Манчестър Юнайтед, въпреки, че прави слаб сезон и е подложен на редица критики.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?