Следвайте ни

ЦСКА се отказа от Алмейда, резнаха Акрапович за нови играчи

viber icon

Ръководството на ЦСКА е променило селекционните си планове, които е имало през декември. На "Армията" са отхвърлили над 10 опции за нови попълнения, които са били разглеждани през последния месец. Първо бяха отрязани двама предложени от треньора Бруно Акрапович играчи от бивша Югославия.

Отговорните фактори в Борисовата градина са решили да не предприемат големи движения през зимната пауза в първенството и идеята им е да запазят отбора, като заложат на качествата и обиграността на настоящия състав.

В ЦСКА са решили да задържат Али Соу и Валентин Антов поне до края на сезона въпреки сериозния интерес, който има към двамата най-конвертируеми футболисти. 

Това, от своя страна, пък променя плановете за привличане на техни заместници, които няма да бъдат форсирани.

Вариантът с Диниш Алмейда продължава да е обсъждан, но почти сигурно е, че клубът няма да предприема действия по закупуването му от Локомотив Пловдив сега, а ще предпочете да изчака до лятото, когато договорът на португалеца изтича.

25-годишният централен бранител е отказал да поднови контракта си с черно-белите и ще напусне като свободен агент през лятото.

Бруно Акрапович е доволен от триото в ядрото на отбраната - Занев, Антов, Матей, така че дори Алмейда да дойде, сега той трудно ще се пребори за титулярно място, което обезсмисля плащането на трансферна сума за правата му.

Задържането на Али Соу пък най-вероятно ще отложи привличането на централен нападател за лятото.

Първоначалният план бе за взимането на поне три нови попълнения през зимата - централен защитник, халф и нападател. Това обаче няма да се случи.

Коментари (1)

Крушарски

Крушарски

12.01.2021 | 09:58

Кой ги мисли тези пиянски статии. ЦСКА никога не са изкали Алмейда.

Отговори
4 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?