Следвайте ни

ЦСКА привиква бивш треньор на Ботев

Шефовете на ЦСКА са отправили предложение на Стамен Белчев да се завърне в отбора и да работи като треньор в тандем с Люпко Петрович, пише БЛИЦ. Бившият помощник на Станимир Стоилов в Ботев обаче не е дал отговор поради няколко причини. Той искал да изчака днешния бараж за място в Първа лига. Воденият от него тим на Арда гостува на Септември.
 
Сигурни източници разкриха, че договорът на Белчев с втородивизионния клуб е до края на сезона. В Кърджали са много доволни от Стамен и при всякакъв край на днешния бараж пак ще му предложат нов контракт.
 
Ако Арда влезе в елита, новите финансови условия за спеца ще са логично по-добри, а при загуба и оставане във Втора лига параметрите ще останат същите като сегашните.
 
В Борисовата градина ясно личи намерението на клубните шефове. Те държат Люпко да остане в тима, но да го води в тандем с по-млад специалист. След като вече са предприели разговори с Белчев, най-вероятно Добромир Митов няма да остане на „Армията” за новия сезон.

Дончо Донев

Редактор-репортер екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?