ЦСКА хвърли око на Анте Аралица

Със затоплянето на времето тръгнаха и предположенията за летните трансфери. Нападателят на Локомотив (Пловдив) Анте Аралица е на челно място сред вариантите за нови попълнения в ЦСКА-София от лятото, твърди Меридиан мач бец обаче да се споменава източник на информацията си. Хърватинът ще бъде следен от скаутите на “червените” до края на сезона, но интересът към него е реален и се очаква да има конкретна оферта. Аралица е изключително здрав физически, бърз и комбинативен. При положение, че е само на 22 години, той наистина изглежда като добра инвестиция. Гриша Ганчев едва ли ще има проблем да се разбере с Христо Крушарски за цената на нападателя, при положение, че той дойде на “Лаута” като свободен агент.

Анте изигра най-силните си мачове през този сезон срещу Левски. Той вкара единствения гол във вратата на “сините” при победата с 1:0 през есента, а в първия кръг на 2019 година отново наказа хората на Георги Дерменджиев при равенството 1:1 на “Герена”.

Аралица пристигна в Пловдив през зимата на 2018 година, след като не получи достатъчно шансове за изява в сателита на Динамо (Загреб) - Локомотива и бе пращан под наем последователно в Лучко, Сесвете и Рудеш. Хърватинът направи добро впечатление дори на легендата Мартин Камбуров, който го отличи при едно от първите му дербита с Локо, след като премина в Берое.

В момента ЦСКА-София разполага само с един чист нападател в лицето на Али Соуи има нужда от конкуренция. Още повече, че няма да е изненада, ако за гамбиеца пристигне примамлива оферта. Другата опция Евандро може да играе и като крило, но проблемът е, че няма паспорт от ЕС.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?