61

ЦСКА 1948 пусна жалба срещу съдийството на мача с Ботев

Ръководството на ЦСКА 1948 възнегодува остро от съдийството на мача с Ботев в Коматево, завършил с победа 3:1 за канарчетата. Червените претендират, че бригадата на Димитър Димитров е ударила яко рамо на жълто-черните и е повлияла на крайния изход. От гостуващия тим ще поискат официално главата на Димитров. Претенциите на „червените“ са за дузпата, която бе отсъдена в полза на домакините, реализирана от Тодор Неделев.

Столичани са категорични, че нарушението на Дени Александров срещу Па Конате е извън наказателното поле. Димитров разгледа ситуацията и на ВАР, но потвърди решението си.

Червените са записали, че предстои да внесат жалба срещу съдийството. Членът на УС Никола Газдов пък скочи на Димитров, както и колегата му Георги Иванов, който отговаряше за ВАР.

„1.) Ако си футболен съдия и смяташ, че това е дузпа – или си корумпиран, или крайно некадърен.

2.) Ако си отговорник за ВАР и потвърдиш, че това е дузпа – или си корумпиран, или крайно некадърен“, написа от в социалните мрежи и сложи снимка, на която се вижда, че Александров спъва Па Конате извън наказателното поле.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Чети

Чети

03.10.2021 | 21:37

Неви ли прави впечетление че Ботевъ печели само домакински мачове .

Отговори
1 2
Киров

Киров

03.10.2021 | 15:38

Прави са хората, и трите гола на Ботевъ 2011 са нередовни! Въобще жълтите се оформят като съдийски отбор. Да си припомним двете явни неотсъдени дузпи в полза на Локо Пловдив в дербито им, както и голът им /в същия мач/ след явен фал.

Отговори
2 6
Тихо

Тихо

03.10.2021 | 16:47

Скрий се някъде под вагоните буфер. Само цигани и хейтъри са останахте във Велбъжд. Припомнете си пак 99-та година, когато вече бяхте изпаднали и се хвърлихте със зъби и нокти срещу Ботев, а после паднахте с 1-3 от Шумен който беше предпоследен само и само да направите мръсно и после говорете за феърплей и коректност.

Отговори
4 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?