Следвайте ни

Чудо невиждано: Рефер извади пистолет по време на мач срещу фенове ВИДЕО

viber icon

Футболът в Хондурас е изпъстрен с горещи южни страсти, често водещи до батални сцени по терените. Екшън, достоен за холивудски филм се разигра по време на мач от регионалната лига в Хигуа, провинция Копан. 

Там местен рефер стана обект на нападение от ядосани играчи и фенове, които нахлуха на терена заради отсъжданията му и решиха да му потърсят сметка. Вбесени от факта, че арбитърът не отсъдил стопроцентова дузпа за любимия им тим, който загубил срещата, запалянковците тръгнали да му търсят сметка.

Съдията обаче беше подготвен и извадил пистолет, за да сплаши нападателите си. Не е ясно дали оръжието е било истинско или само играчка. Независимо от това обаче, агресорите се изплашили и се прибрали на трибуните.

Някои от феновете заподозряха, че оръжието на съдията е обикновена играчка и започнаха да скандират "Уди е тук", явно визирайки известния детски филм.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

намръщенЪ

намръщенЪ

19.08.2021 | 14:31

Латиноамериканска кръв, какво да се прави... Хондурас и Салвадор до война са стигнали през 1969година заради футболна квалификация

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?