Следвайте ни

ЧРД на Димитър Христолов и Емил Наков

viber icon

Две от знаковите фигури във футболната история на Пловдив през първото десетилетие на ХХІ век празнуват днес рождени дни. Експрезидентът на Ботев Димитър Христолов обграден от най-близките си хора посрещна достолепните 69 години "Да сме живи и здрави! Само за български футбол не искам да мисля. В този ден не искам да си спомням за това. Трудно, да не кажа невъзможно някой вече ще ме закара на български стадион. Въпреки всичко, злоба не тая към никой. Здраве и късмет на всички", заяви Христолов, чиито двама сина са в школата на Локо.

57 лазарника чукна днес и шампионският директор на Локомотив. Емил Огнянов Наков от село Добри дол, Кюстендилско посрещаше цял ден приятели в Кюстендил.

"Поздрави на Локомотив и великите му фенове. Времето, прекарано на Лаута беше най-хубаво в моя живот. Всеки, който се докосне до черно-бялата магия, завинаги остава в неин плен. Никога не съм спирал да се интересувам от Локо. И сега съм с черно-бяла фланелка. Специални поздрави на Христо Бонев. Поздрави на всички! Само Локо", емоционално обяви Наков, останал в историята и с крилата си фраза: "Аз съм само един обикновен и скромен супершампион с великия Локомотив".

Екип Спорт на Марица честити рождените дни на Димитър Христолов и Емил Наков като им пожелава здраве и семейно щастие.

Юлиян Ангелов

Юлиян Ангелов

Журналист - екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Коментари (1)

Венци

08.06.2019 | 21:04

Ма той Христолов редовно си ходи на мачовете на Локомотив,какви ги разправя тук,че нямало как да го накарат да отиде на български стадион...хаха...

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?