Следвайте ни

Човек на Васил Божков изчезна след визита при Левски

viber icon

Много близък човек на собственика на Левски Васил Божков е изчезнал безследно, след като е бил при сините на лагера им в Алания. Изпълнителният директор на "Национална лотария", която е генерален спонсор на тима от Подуяне - Димитър Ганев си е тръгнал без да каже дума на никой. Както е известно, той се появи в лагера на тима в Алания преди няколко дни, за да успокои играчите предвид събитията около собственика Васил Божков.

Пред българските медии в Турция той заяви, че ще остане до вчерашната контрола с Рапид (Виена), след което евентуално ще говори пред тях. Той изгледа първата контрола на отбора срещу Пюник (3:2) в компанията на спортния директор Ивайло Петков.

Последните часове обаче Ганев е променил своето мнение, като е напуснал лагера и не присъства на контролата с австрийците. Митко Ганев отговаряше последната година за финансовите въпроси при "сините", като именно той обяви пред феновете на Левски, че управляваната от него компания е наляла 19 милиона лева за 11 месеца.

Телефонът на бизнесмена през целия вчерашен ден бе изключен. Според Novini.bg братът на Димитър Ганев - Милен вчера е бил задържан. Именно поради това има вероятност по-големият от братя Ганеви да е напуснал Турция в неизвестна посока и да се укрива, но това не е потвърдена информация. Напомняме, че двамата имат над 40% цял от компанията "Национална лотария".

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?