Чисора: Кобрата е аматьор, ще го направя известен

Британският боксьор в свъртежка категория Дерек Чисора нарече Кубрат Пулев "аматьор" на пресконференцията на двамата в София преди мача им за европейската титла на 7 май в Хамбург. "Кубрат не ме плаши, това е всичко, което мога да кажа. Ще го унищожа. Аз лично исках този мач да се състои в България. Аз бях този, който избра Пулев, а не той мене. Имах шанс да се бия с Антъни Джошуа, но този вариант отпадна и тогава избрах Пулев. Аз много отдавна го следя. Представете си мача като обор и два бивола един срещу друг. Малко прилича на кланица . Аз обаче няма да съм жертвата. Това ще бъде той", заяви Чисора.

"Ще видите какво ще се случи на битката. Казват, че имам по-лоша статистика, но, моите загуби са срещу световни шампиони, така че в никакъв случай не мога да кажа, че съм лош бокскьор. Аз се подготвям много добре за мачовете си, но специално за този работя много, много усилено. Защото познавам опенента си, знам как се боксира, а той се боксира като аматьор. Аз идвам тук, за да се бия. Ще го унинищожа този човек", добави британецът.

"Дали досега съм имал съперник, от който съм се страхувал? За да бъда честен, не! Първия и единствен път, когато почувствах страх да си сложа ръкавиците, беше в първия ми мач като аматьор. И от тогава нещата станаха лесни.

Аз превъзхождам Кубрат. Моят опонент е просто един боксьор, той не е човек, който се бие. Продължава да има стил на аматьор, което за него явно е ок. Аз съм по-силен от него физически. Най-силните страни на Пулев са един удар, на който аз много се възхищавам, освен това има бърза дясна ръка, но всичко друго е против него, ще го сразя.

Шоуто ми на кантара няма да бъде като това на Фюри, но ще го направя известен. Ще видиш, ще станеш известен", обърна се Чисора към българина. "Ако не беше той, нямаше да стигна до България, затова му благодаря, че ме покани. България е много хубава страна, всички са много мили към мен, красива е", каза още Дерек Чисора.

"Всички ми говорят за българската публика, но както вече казах, аз исках този мач да се състои тук, а не в Германия, където също се очакват много българи. Аз съм лъв, не се страхувам от абсолютно никого. С изключение на едно момиче - моята приятелка. Ако променим датата и направим мача в БГ, ще дойда тук да се бия. Вече съм в страхотна форма. Прекарах последните четири месеца, тренирайки много усилено. Дори ако мачът е утре, ще се справя прекрасно. Следващите 4-5 седмици ще тренирам в Америка и ще върна след това за шоуто", добави Чисора, който бе категоричен, че иска нокаут. "Ние сме големи момчета, мисля, че и двама искаме нокаут. Аз искам нокаут", завърши той.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Кобрети

Кобрети

16.03.2016 | 16:01

Като човек гледа тия животни Фюри и Чисора май Кубратчо ще захапе ринга. Всравнение с тях той изглежда като момченце от детската градина. Заагам на Чисора. Той е по-добър и ерудиран боксьор. Успех Чисора.

Отговори
0 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?