Следвайте ни

Чичо Венци в акция: Гришата да си знае, че е Литекс

viber icon

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи остро изказване пред Sportal.bg по адрес на собственика на ЦСКА Гриша Ганчев. Малко по-рано "червените" излязоха с открито писмо до шефа на "белите".

"Не е в интерес на Гриша Ганчев да ми дърпа езика! Ще се разприказвам и няма да е добре за него. По принцип не искам да комуникирам с Гришата, който бърка хапчетата и получава халюцинации. По-добре ще е за него да замълчи! Тази, която я мислят с Наско и кръга "Царско село", няма да стане. Играе го борец за истината, а е най-изцапан.

Гришата да си знае, че е Литекс. И той си го знае това. Ти никога няма да бъдеш ЦСКА! Относно борците ще кажа, че за мен най-големият борец е Валентин Йорданов. Явно той е и най-добре с математиката от борците, защото е най-напред с материала. Пак ще кажа - с такъв дето бърка хапчетата и получава халюцинации, не искам да комуникирам. Да се спрат, че ще си отворя устата", заяви Венцеслав Стефанов.
 
 

Коментари (2)

Чичо

Чичо

14.07.2020 | 12:37

Чичо Венци , стига закани , а си отвори устата ,докога ще чакаме ? Един ЛИТЕКСда ни прави на маймуни .колко мача им подариха с6дийската комисия ,която както каза Узунов 90% от тях не са си събличали панталоните .

Отговори
2 0
Да бе

Да бе

14.07.2020 | 12:19

Да бе Гришстс беше следствен и дина му и....какво стана , оправи се , както казват . Да нямаше го още Гешев . Ето още един червен олигарх, който поддържа Бсп . Ах Гешев , Гешев, къде беше .

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?