Следвайте ни

Чичо Венци скочи на Ясен: Какво правят в тима Шивача, Тигъра и защитника, който обръща като тролей

viber icon

Президентът на Славия Венцелсав Стефанов очевидно е останал разочарован, че новият национален селекционер Ясен Петров не използва повече играчи от Овча купел в мачовете срещу Швейцария и Италия. Бившият сикаджия изрази учудването си, че някои хора са в тима. Конкретно той не е доволен от представянето на Пламен Илиев, Сисиньо, Момчил Цветанов и един от централните защитници. Той говори и за предстоящия конгрес на БФС. 

 Венци Стефанов с остър коментар по адрес на Бербатов и Порточанов
"Очаквах, че Ясен по-смело ще пристъпи. Не знам защо разчита на вратаря, Сисиньо и Шивача и централния защитник. Единият се обръща по-бавно от тролея тройката - за национален защитник ми се струва, че има по-кадърни момчета и при младите. Какъв Сисиньо какви пет лева? За мен между Ради Кирилов и Шивача разликата е като между Лом и Лондон", каза Стефанов.

"Аз имам собствено мнение, което няма да кажа тук. От досега предложените кандидати за президент на Изпълкома нито един не е достоен и не ми харесва. Нито Порточанов, нито Бербатов, нито шефът на Марица. Президентът на БФС трябва оттук нататък да има сериозни познания по темата футбол, защото неговата основна задача ще бъде работата са националните отбори, контакти с европейската централа и създаване на атмосфера, която да е подходяща.

Телевизията казва аз искам сега, отборите казват малко ни е времето за почивка. Сега 20 дена нищо не се прави и след това за 6 дена 3 мача. Това значи контузии, наказания, изобщо трябва занапред тези хора, които ще правят вътрешното първенство заедно с телевизията да имат разбирателство. Трябва хора, които са наясно с футбола, не такива, които са се къпали в Англия или са лапали от Нефтохима. Трябват хора, които могат да казват “не”.

Ако бъде конгрес, да бъде с пълен мандат. Ако ще се правят два конгреса, това е безмислено хвърляне на пари. Трябва да се изисква строга финансова дисциплина. Аз ще искам да мога да виждам, да гледам как се харчат парите, които трябва да отидат за аматьорите и децата. Най-много се говори за това и най-малко се прави”.

Извънреден конгрес - защо? Натискът на това лице Христо Порточанов с тези 70 фалшиви клуба. Никой няма интерес в момента да се провежда конгрес по време на пандемията. Ако се провежда конгрес, той трябва да е редовен. Който ще да е президент. Всичко е илюзия, химера и харчене на средства. Да се съберат клубовете 50%+1 и да е редовен конгрес - подал, неподал оставка, няма значение", каза още Стефанов.

Коментари (2)

Цецо

Цецо

30.03.2021 | 15:31

Този Венци да не би да е завършил школата в Коверчано или в Кьолн та разбира толкова много от футбол. Ако той стане треньор на националите там ще видим най-малко шест души от изпадащия отбор на Славия,както беше при Балъков с Етър.

Отговори
7 1
Заради теб бе ей...

Заради теб бе ей...

30.03.2021 | 12:46

Толуп,шивача,тролея и други са в нац.отбор заради теб и такива "президенти" като теб! Заради теб най- ввчв,пълен палячо,най- големия нагаждач на мачове! И затова я докарахме дотам- да имаме пълни нещастници в нац.отбор!

Отговори
11 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?