Следвайте ни

Чичо Венци със стряскаща прогноза за Боби Михайлов и БФС

viber icon

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов прогнозира, че е възможно Борислав Михайлов да се завърне като президент на БФС. Както е известно, в края на 2019 година легендарният вратар подаде оставка след скандалната европейска квалификация с Англия.    

"Да н​е слагат тигана на котлона, преди да са хван​али рибата! Възможно е Боби Михайлов да се завърне на сцената, въобще не изключвам такъв вариант. И аз питам какво ще стане, ако Боби се яви на 25 юни и обяви на конгреса, че оттегля оставката си и иска да завърши своя мандат, който е до 2022 година? Тогава и Бербатов, и Порточанов ще пият по един чай и толкова. Кога се чух последно с Боби ли? Преди около две седмици. Възможно е въобще да не се стигне до избор на нов президент, ако Боби поиска да довърши мандата си", сподели сикаджията пред Спортал.

Освен това Бербатов къде е тръгнал? Той е един дезертьор. Голям футболист беше, но човек, който се е отказал от националния отбор, не може да има уважението на хората, в т.ч. и моето. Единият се отказа от България, а другият, говоря за Петър Величков, не е слушал песента на Емил Димитров "Ако си дал". Да се кандидатира Бойко Борисов, да погледна сериозно на кандидатурата. А то - Бербатов и Петър Величков. Не е сериозно", каза Чичо Венци. 

Коментари (3)

Някой

Някой

23.03.2021 | 15:11

Чичо Венци е абсолютен простак!

Отговори
1 3
Някой

Някой

23.03.2021 | 15:10

Абсолютен простак!!!

Отговори
0 3
Цецо

Цецо

23.03.2021 | 09:14

Чичо Венци защитава крадливия и лъжлив Толуп /нали са от една мафиотска организация-СИК /, а говори срещу скромния и познат в цял свят Бербатов. Извод: Мафията е навсякъде.

Отговори
5 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?