61

Чичо Венци разпали международен скандал: Северна Македония е Западна България

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази съжаление, че националите не победиха вчера Северна Македония, завършиха 1:1 в Разград. Според боса на най-стария софийски клуб арбитърът Жереми Пиняр е ощетил нашите с отсъжданията си.

„На моменти отборът на Северна Македония беше по-нападателният, с повече хъс, но ако бяха отсъдени две нарушения, резултатът щеше да бъде в полза на България. Реално пред нашата врата нямаше сериозни голови опасности. Съдията определено им помогна – определено. Дузпата за мен е стопроцентова! Ударът беше по посока на вратата и такива измислени работи като прилепнала ръка – пълни глупости и простотии! Прилепнала е друг път. Като цяло оценката ми за нашите е положителна.

Пред колегите от Спортал чичо Венци разкри, че има потекло от македонския край. "Моето потекло е от Битоля, но аз не съм македонец, аз съм българин! Тези шматки, дето се правят на големи патриоти, да знаят, че Северна Македония е Югозападна България. Казвам си истината, дреме ми на шапката. Знам къде е била столицата на цар Самуил и знам, че Северна Македония е Югозападна България. Както казах, потеклото ми е от Битоля, но там не стъпвам! Преди години един път отидох да си видя родата, почнаха да ме спират и да ме проверяват дали не съм шпионин. Представяте ли си за какво умопомрачение говорим“, каза още босът от бившата силова групировка СИК.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Бат' Венци е и фен на Путин, и Македония е Западна България, а

Бат' Венци е и фен на Путин, и Македония е Западна България, а

03.06.2022 | 19:12

сега седесаро-соросоядските лекета, как да обяснят опорката, че руснаците пречат да е така?

Отговори
1 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?