Следвайте ни

Чичо Венци: Левски и ЦСКА да рекламират тенджери и чинии

viber icon

Босът на Славия и член на Изпълкома на БФС - Венцислав Стефанов, коментира взетите решения на днешното събрание в Националната спортна база "Бояна". 

 
"Има пандемия, пари няма, ние искаме да увеличим отборите в еfbet Лига на 16. Това са глупости. Някой имат болни амбиции - един иска да влиза, друг да не изпадне", заяви босът на "белите".
 
Относно договора за тв правата, той каза:  "Домусчиев е мераклия за следващите 5 години. Дано издържи, защото имаме горчив опит с бТВ, когато накрая останахме без пари. Дано сега успеят да устискат до края." 
 
"От медиите чувам, че Левски и ЦСКА имат претенции относно ТВ правата. Те имат много претенции, но с кого ще играят? Ние решението за преразпределението на правата сме го взели отдавна и то е такова в последните 10 години. Едно време и европейски грандове искаха промяна, но не го уважиха. Има телефони, килими, тенджери, нека си намерят такива работи да ги спонсорират. С какво право едните ще вземат повече, а другите по-малко? Има си класация на първи, втори, трети. Като се класират по-напред, ще вземат повече пари. И това е донякъде справедливо", отсече Стефанов.
 

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?