Следвайте ни

Чичо Венци като бай Тошо: Приземяване, приземяване!

viber icon

Президентът на Славия и член на изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов обяви, че кризата около пандемията с коронавируса ще е добър момент за приземяване на редица футболни управници в страната. Според него опитите за заобикаляне на мерките за социално дистанциране и провеждането на нелегални тренировки от някои клубове са неясни в своята ефективност и смисъл.

"В един стар Конгрес на профсъюзите Тодор Живков имаше една крилата фраза - приземяване, приземяване, приземяване. Явно, че всичко има нужда от приземяване, и дано и футболните ръководители се приземят. В сегашния период, когато всичко живо иска само бразилци, ганайци и всякакви други чужденци, ние решихме да играем само с български футболисти, за да даваме шанс на деца от нашите школи.

Ние българите все гледаме да надхитрим другите. Не е ясно дали от този ход ще има полза. Аз смятам, че отговорните момчета ще опитат да бъдат във форма и тонус. Мисля, че ако се разреши от края на април да започнат тренировки, то времето до началото на юни ще е достатъчно за навлизане във форма", заяви Стефанов. 

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (1)

Васил Цонев

11.04.2020 | 09:18

Уважаема редакция, не давайте трибуна на това съмнително лице. Така само мърсите медийното пространство с тъпите му словоизлияния.

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?