Следвайте ни

Чичо Венци изригна срещу Наско Сираков и Любо Пенев

viber icon

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцислав Стефанов изригна остро срещу промените в централата. Шефът на "белите" заяви, че на определени личности им се иска да има нов Конгрес, но това няма как да се случи. Стефанов заяви още, че  хора като "Любовци и Наско" веднага са се появили, щом са разбрали за оставката на Борислав Михайлов.

"Наско Фурнаджиев е кандидат за президент на БФС. Не е задължително начело на футболната централа да е футболен човек. В петък на Изпълкома ще се вземе решение, още е рано да даваме прогнози. Мога да определя Фурнаджиев като добър бизнесмен и мениджър. Борислав Михайлов направи доста добри неща през годините. Наско бе плътно до него като вицепрезидент. Надявам се той да успее да вдигне нивото на българския футбол. Разбира се, това може да се случи само с помощта на държавата и клубовете. Защото, ако не му се помага, това няма как да се случи. 

На определени хора много им се иска да има нов конгрес, но това няма как да се случи. Веднага щом разбраха за оставката на Боби Михайлов, някакви Любовци и Наско се появиха. Досега къде бяха? Гриша Ганчев пък даде оценка, като похвали държавата. 

Искам ясно да заявя, че разследващите трябва да стигнат докрай. Ако наистина има съдии, които са вършили измами, нека си понесат отговорността. Само, че е нужно да има доказателства. Не само да се хвърлят някакви обвинения в пространството. Защо всички говорят, че футболисти на Черно море са взимали пари, но всичко спира дотук?

Ако наистина са взели пари, нали някой трябва да им ги е дал. Кой е този човек, който раздава пари? Няма лошо да се стимулира даден отбор, но за да победи, а не да полегне. Пагубно е да се дават пари за свирени дузпи и т.н. Едно нещо се надявам да се случи на предстоящия Изпълком. Да се вземат добри и привилни решения за развитието на българския футбол., заяви за Гонг Стефанов.

"Належащо е да започнем да обръщаме повече внимание на подрастващото поколение. Сигурен съм, че Фурнаджиев ще погледне в тази посока. Ще вземе марки и относно кой треньор ще води националния отбор на България. Красимир Балъков каквото можеше да обърка, го направи. Сега се надяваме да се класираме на Европейскато първенство чрез лигата на Нациите. Дано се случи, но не съм голям оптимист. Ще ни се падне някой отбор като Румъния или Норвегия и ще ни победи". Ако заложим на младото поколение и работим здраво с нашите деца, след време нещата ще се обърнат. Но още веднъж казвам, че е нужно да се стигне докрай, за да се изкоренят порочните практики", каза още бившият сикаджия.   

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?