Чичо Венци избухна: Ковит, мовит - грип като грип

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венци Стефанов призова за още по-голямо разхлабване на мерките срещу COVID-19. Ексцентричният шеф се разпали, когато бе попитан дали футболистите на Славия са провеждали тренировки, преди това да бъде официално разрешено.

"И какво, ако сме тренирали? Извършихме престъпление ли? Убихме човек ли? Аз не виждам да има проблем момчетата да тренират. Теренът е 10 декара, спокойно могат да се подготвят на групи по 5-6 човека. Млади хора са, трябва да са навън, на въздух. Нали постоянно призоваваме и подтикваме младите да спортуват, а не да стоят пред компютрите. Слънцето и въздухът най-много насищат организма с витамини. Няма проблем момчетата да тренират. Нормално е да отидат да се раздвижат. В парковете може, по пейките могат да стоят по двама-трима, а на стадиона не можело. И в метрото вижте какво става, пълно е с хора в пиковите часове. Айде, стига! Къде е Киро на кирия. Няма такива уникални недомислици", избухна Стефанов, цитиран от Блиц. 

"Повечето футболисти на Славия са на по 20-22 години, не можем да ги държим заключени вкъщи. Нормално е да тичат по терена. Не мисля, че сме извършили престъпление. Нормално е да не са във форма. Два месеца затворени, опъват ластици, друсат се на едни гумени топки, мъка е. Имам внучета, футболисти... Всичко живо иска да е навън. 30 градуса е вече, няма как хората да стоят постоянно затворени в домовете си и после да се чудим защо сме станали джендърска държава. Не трябва да се превръщаме в такава. Пускайте хората навън! Ковит, комит... грип като грип. Вижте, че само в последните дни умряха повече хора от катастрофи, за съжаление", допълни още президентът на Славия.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ReZo

ReZo

12.05.2020 | 09:16

Венци - Менци....Свиня като свиня !

Отговори
2 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?