Чичо Венци искрено и лично за обръщалките и промитите мозъци

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов категорично отрече да е имало уговорка за снощния мач с ЦСКА, който белите загубиха с 1:2, след като поведоха. Това е трети пореден двубой, в който на тима от Овча купел се случва обръщане на резултат. Чичо Венци обаче не пропусна в интервю за BTV да нападне всеки, който се усъмни във феърплея на тима му.

„След мача с ЦСКА повече от сто човека ми се обадиха. Казват ми: „Твоят човек е пробит“. Това е просто идиотска грешка на футболиста. Убеден съм, че това момче не може да се е продало. Просто надцени възможностите си, в последните мачове играе слабо Хората си говорят и пишат каквото искат. Тъжно ми беше след края, естествено. Да не искате да танцувам“, обяви босът на „белите“.

„Колкото до купени мачове - не мога да твърдя, докато не съм видял лично. Хората, които се съмняват, са далеч от материята "Футбол". Те са зрители и в същото време им се промиват мозъците от различни слухове. Хората вече не ходят на стадиона, за да гледат играчите, а мислят за коефициенти. Нещата във футбола са се изродили. Ако мачовете се развиваха по логичния начин: един отбор вкарва гол и след това трябва да реализира още 2-3, тогава никой няма да ходи на стадиона.“

„Шапка свалям на Бойко Борисов, че се нае да прави тази среща с Васил Божков, Гриша Ганчев и Георги Домусчиев. Особено за това, че извика министъра на вътрешните работи и прокурора. Трябва да сте забелязали, че след тази среща феновете на Левски и ЦСКА вече не са толкова агресивни“, коментира Стефанов.

„Шефовете на клубовете са виновни за отношението към съдиите. Ние търсим реферите и правим предложения. Аз не съм правил такива неща, но 70% от ръководителите са го правили. За толкова години съм имал един случай, в който съдия да дойде и да поиска нещо, за да помогне на моя отбор. Аз не знам какво се казва на един рефер, за да помогне на отбора ти. Не мога да кажа какво се говори на такива срещи.“

„По времето на Иван Славков и Боби Михайлов се направи много за българския футбол. Има десетки отбори, които са на издръжката на БФС. Дават се топки, екипи и треньори. Направиха се терени и бази за подготовка, осветление. Ето, вчера на мача от едната страна имаше българи, а от другата страна червено-черни, както се казва. Затова нямаме силен национален отбор, тъй като не даваме шанс на нашите момчета. Ако се направи сравнение в първенството, сигурно ще се окаже, че футболистите са 70:30 в полза на чужденците“, анализира Венци Стефанов.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
знаещ

знаещ

30.07.2019 | 07:23

Няма СИКАДЖИЯ, който да не лъже като дърт циганин.

Отговори
0 0
свинята венци

свинята венци

29.07.2019 | 12:04

Тлъстата сикаджийска курвентия е най,най големия тотаджия и уреждач на мачове,по голям от Тото Динев даже!

Отговори
3 2
истината

истината

29.07.2019 | 10:47

Чичо Венци лъже както обикновено като дърт циганин. Още е пресен спомена как с Йордан Сталев уредиха мача Ботев да бъде зверски заклан на полуфинала за купата.

Отговори
3 2

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?