Чичо Венци: Ботев и още 4 тима играха джобен билярд този сезон

За какво играха през този сезон Ботев, петият, шестият, осмият и деветият в първенството, недоумява босът на Славия Венцислав Стефанов.

"Тези пет отбора играха джобен билярд! Аман от простотии. Щяло да има черно тото. Като някой прави черно тото, хванете го и дайте да го обесим пред Народното събрание! Щяло да има безсмислени мачове! Някои прекаляват с чая от лайкучка", коментира Стефанов и не пропусна да отправи съвет към Борислав Михайлов.

Чичо Венци призова да се даде шанс на големите футболни центрове, вместо да се прибягва дo взимането на непопулярни решения. Стефанов визира форматa на efbet Лига за новия сезон.

"Чудно ми е защо Българският футболен съюз се бави с решението за броя на отборите през новия сезон. Трябваше вече да се свика Изпълком и да се съобщи на клубовете. Знаете ли, че белгийците, от които взехме формулата, вече премахнаха този модел. Защо обаче ние продължаваме магарешката, не знам. 

Трябва да се даде шанс на големи футболни градове като Велико Търново, Плевен, Бургас, Русе. Говорим за цели региони в България! Боби Михайлов не бива да пренебрегва това, защото направи ли го, ще сгреши и ще загуби изборите. Не бива да се съобразяваме само с телевизията и с разни мнения на този и онзи. Стига непопулярни решения! 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
дедо

дедо

29.05.2021 | 18:26

Дори и да е прав присмехулника с голямата уста Венци, това само показва, че сегашната схема на първенството не е ефективна. Четири отбора се борят да не изпаднат, а останалите се готвят за новия сезон. Само че тази година между застрашените бе и отборчето на Венци, та и той май разбара, че има нещо гнило в ... българския футбол. А Б. Михаилов в момента е господин НИКОЙ и не знам защо го споменават....

Отговори
7 1
Георгиев

Георгиев

29.05.2021 | 17:39

Мутрата от СИК отново дава акъл.Гледай си шкембето и дай някой лев на да събереш малко повече от 50души публика на срутището в Овча купел!

Отговори
10 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?