Следвайте ни

Четирима кандидати за президент на БФС

viber icon

Сериозен интерес има към овакантеното от Борислав Михайлов кресло на президент на БФС за предстоящия конгрес на централата, който е насрочен за 25 юни. Четирима души засега са изявили амбиции да се кандидатират за горещия стол, от който Михайлов бе принуден да се махне преди 15 месеца.
Това са Христо Порточанов, който е издигнат от Септември Симитли и Инициативен комитет, адвокат Иво Ивков, зад който се очаква да застане Левски, членът на настоящия Изпълком Петър Величков, както и вицепрезидентът на централата Емил Костадинов.

Подкрепата си за Величков вече засвидетелства легендата Димитър Бербатов. С изключение на Ивков останалите двама вече афишираха подобно действие в публичното пространство посредством изказвания. Дори и Костадинов наскоро обяви, че обмисля подобно действие.

По информация на "Тема Спорт" може да се появи и изненадващо пето име. Засега се знае само, че въпросната личност заема висок пост у нас.

Както е известно, през октомври 2019-а Борислав Михайлов подаде оставка. Временно начело на централата застана Михаил Касабов, който бе негов вице.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай