Честит Рожден ден на Христо Колев!

Един клуб е богат със своите фенове и своите легенди, които са писали историята му и са вдъхновявали поколенията. Черно-бялата част от Пловдив е щастлива, тъй като от нея са излязли Христо Бонев, Аян Садъков, Едуард Ераносян. А днес привържениците на Локомотив ще поздравят за рождения му ден едно от последните наистина златни момчета, родени и израснали на Лаута. Неусетно как Христо Колев навъртя 53 лазарника, а сякаш вчера бе, когато взриявяваше стадионите с гениални пасове и виртуозни изпълнения на пряк-свободни удари, придобили световна известност като "дълги дузпи".
Освен велик футболист, Бащата показа, че е голям човек. Човек с мисия! Именно на него се падна честта да преведе родния си клуб през най-трудния период в историята. И разбира се нито за момент не се самоизтъкна или възгордя, въпреки че стадион Локомотив, където ходи всеки ден на работа, е построен половината с парите от неговия трансфер в Панатинайкос. Защото Бащата отдавна е надживял обикновените суети и знае, че там магията Локомотив е над всичко.
На този ден не бива да забравяме и още двама души, които са дали мното на черно-бялата идея - носителите на Купата Николай Курбанов и покойният Иван Беделев. Здраве и хубави мигове на бате Кольо и светло небе на Бедела!
На многая лета, Тате! И дано скоро на Лаута се появят достойни твои наследници!

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?