Черно тото помрачи прощалния мач на Джон Тери

Последният шампионатен мач на Джон Тери като капитан на Челси предизвика широк отзвук в цяла Англия, но само часове по-късно доведе и до немалък скандал. Оказва се, че Футболната асоциация на страната е започнала разследване заради смяната в 26-ата минута, с която капитанът беше изпратен на „Стамфорд Бридж”.

Вестник „Телеграф” предаде, че процедурата е стартира в късните часове на понеделник, като засяга залозите направени във връзка с начина, по който бившият английски национал си взе сбогом със „сините”. От ФА са влезли в контакт с букмейкърите, след като поне трима заложили да прибрали хиляди паундове след залог за специфичната минута, в която Тери ще бъде заменен (самият играч носи №26 през цялата си кариера в Челси – б.р.). 36-годишният ветеран символично отстъпи мястото си на Гари Кейхил, който ще го наследи като капитан на отбора. Проучването на ФА показало обаче, че ставките за смяна на Тери в 26-ата минута били при коефициент 100:1.

Нещо повече – акаунтът в „Туитър” на клубното списание cfcuk е излязъл с пост около половин час преди началото на двубоя със Съндърланд, като в публикацията си предрича именно случилата се рокада.

View image on Twitter

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?