61

Черно море пусна жалба срещу съдийството на мача с Локо

Черно море официално депозира жалба срещу главния съдия Никола Попов и ВАР рефера Иво Андреев на мача срещу Локомотив Пловдив от 28-ия кръг на efbet Лига, съобщиха от варненския клуб.

Към нея е приложено и видео на момента в 90-ата минута на мача, когато при центриране, топката се отклонява от ръката на Милош Петрович и променя траекторията си. Реферът Попов и колегата му Андреев обаче прецениха, че топката първо се удря в крака на Петрович, а едва след това след плъзга по ръката, която пък е плътно прикрепена към тялото му. 

Наставникът на варненци Илиан Илиев от своя страна заподозря Иво Андреев в лично отношение към него и тима.

Ето частта от текста в жалбата към съдийската комисия, която публикуваха „моряците“ в официалния си сайт:

„Хитрото“ поведение на реферите ни накараха няколко дни да мислим да ли да Ви, сезираме с жалба или за пореден път да подминем избирателното прилагане на правилата на играта футбол.

Конкретно: В 90-ата минута на срещата, при центриране, топката се отклони от ръката на Милош Петрович и промени траекторията си. Считаме за редно, главният рефер Попов да бе разгледал тази ситуация детайлно и така да вземе информирано решение има ли няма дузпа. Тук е мястото да посочим „умната“ пасивност на Андреев, който пред екрана има чудесна видимост на ситуацията.

Безспорно е, че това съдийско решение повлия на крайния изход на срещата….“.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?