64

"Черно-белите" с кампания за старта на трибуна "Бесика"

Фенклуб "Локомотив Пловдив" стартира кампания за набиране на средства за подобаващо откриване на новата трибуна "Бесика".

Апелът на организираните "черно-бели" фенове:

Черно-бели братя и сестри,

Остават броени седмици до откриването на новата трибуна „Бесика“! Години наред най-запалените привърженици поддържаха огъня на емоциите от трибуна, която беше далеч от нивото на черно-бялата публика.

Днес силуетът на трибуна „Бесика“ се извисява внушително от северната страна на терена на ст. „Локомотив“. Настъпва моментът, в който новият дом на черно-бялата торсида ще ври и кипи и няма да дава миг спокойствие на гостуващия отбор.

Новата трибуна заслужава подобаващо откриване. Ето защо Клубът на привържениците на Локомотив Пловдив и организираните привърженици откриват кампания по набиране на средства за организирането на това събитие, за да остане този ден завинаги в спомените на клуб и публика.

Ако желаете да се включите в кампанията, ето как можете да направите това:

- Можете да направите дарение директно по банковата сметка на Клуба на привържениците;
BG41UNCR70001524268875
Бенефициент: Клуб на привържениците на ФК Локомотив Пловдив

- Можете да изпратите сума по PayPal
paypal.me/fanclublokomotiv

Даренията могат да бъдат в размер, който носи черно-бяла символика – 19.26 лв., 15.05 лв., 27.74 лв. (местата на новата „Бесика“ са 2774). Разбира се, можете да правите дарения и в по-голям размер, ако имате възможност за това.

След като направите дарението, изпратете копие от документа за сумата на лично съобщение на страницата на Клуба на привържениците във Facebook, а в отговор ще получите виртуално удостоверение за дарението и участие в кампанията. Талонът има традиционния за подобни случаи дизайн, който има колекционерска стойност.

Бихме искали да ви призовем да споделяте виртуалните талони в социалните мрежи, за да популяризираме кампанията и тя да достигне до максимален брой хора.

В края на кампанията ще бъде представен подробен отчет за изразходваните средства. С получените средства могат да бъдат закупени и дълготрайни активи, които са необходими за ултрас визията и хореографиите на трибуна „Бесика“.

В рамките на кампанията от утре в барчето и магазина за фен артикули ще бъдат разположени кутии за дарения в брой.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?