Следвайте ни

Букарев очаквано даде задна, предупредиха го да внимава

viber icon

Треньорът на Витоша (Бистрица) Асен Букарев очаквано загуби смелост и се отметна от думите си, че преди мача с Царско село са му се обаждали с препоръки как да завърши срещата. Днес той бе разпитан от прословутата комисия по феърплей към БФС. "В самото обяснение г-н Букарев заяви категорично, че думите му са произнесени в състояние на афект и не е получавал обаждания от никой - нито свързани с отбора на Царско село, нито с други клубове. Обажданията и думите, за които говори, са провокирани по-скоро от разговори със запалянковци и негови познати. Най-общо казано - дали отборът му ще играе сериозно, нормално, при положение че изпада във Втора лига. Поясни също така, че нямало обаждания към неговите футболисти за симулативна игра.

Комисията отправи забележка към г-н Букарев да прецизира изказванията си, тъй като все пак е личност, чиито думи предизвикват широк обществен интерес”, обяви пресаташето на БФС Христо Запрянов след края на изслушването.

Коментари (1)

Rosalina DE LUCIA

Rosalina DE LUCIA

30.06.2020 | 16:33

Здравейте г-жо и г-н, На този коментар обявявам новите си съобщения. Свидетелствам за получения заем и искам да благодаря на г-жа Виолайн. Имате важен проект за изпълнение, но за съжаление нямате достатъчно пари, за да започнете. Вашият бизнес е фалирал и търсите средства, за да започнете, това съобщение е за вас. Моля, свържете се с тази дама с кредитора на IBSI-BANQUE. Ето неговия имейл адрес: [email protected] Благодаря ти !

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?