Следвайте ни

Бразилец от Атлетико Минейро тренира с Ботев

viber icon

Най-новото попълнение на Ботев пристигна в Коматево и проведе първа тренировка в Коматево днес. Нападателят на Атлетико Минейро Хосе Коста Маркош Мартинс - Маркиньос  ще бъде със статут на преотстъпен за 18 месеца. Жълто- черните се оказаха в щастлива позиция, тъй като Аустрия (Виена), за където бе гласен, не успя да го картотекира, тъй като трансферният пазар в Австрия затвори часове след като Маркиньос кацна на летището във Виена. 

21-годишният футболист през миналата година взе участие в 43 мача за Атлетико Минейро и вкара 2 гола за отбора. Той играе на позицията изнесен напред нападател, но също така може да действа по двата фланга и да атакува от втора позиция.

Междувременно от Сдружение ФК Ботев обявиха, че са на 3 хиляди лева до набирането на сумата за откупуване на акциите на клуба от ТЦ ИМЕ. "Въпреки че кампанията "100% Ботев Пловдив" все още официално не е приключила, можем да обявим, че тя е повече от успешна, съобщават от Сдружение ПФК Ботев. Кампанията отново обедини усилията на всички ботевисти, а множеството съпътстващи я успешни инициативи за пореден път доказаха безграничната любов на всички жълто-черни сърца към Ботев Пловдив. 

Точната сума, която е събрана, ще бъде обявена в понеделник след края на онлайн търга. В сумата ще бъдат добавени и приходите от последните бройки тениски, посветени на 109-годишнината на Ботев Пловдив, които все още са налични в клубния магазин на базата", обявиха от Сдружението. 

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (1)

Доньо,пак си пил през работно време!

Доньо,пак си пил през работно време!

19.02.2021 | 23:18

" Аустрия (Виена), за където бе гласен, не успя да го картотекира, тъй като трансферният пазар в Австрия затвори часове след като Маркиньос кацна на летището във Виена."

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай