61

Бразилците на Локо с картотеки за гостуването на Ботев Враца

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш ще има на разположение за гостуването на Ботев Враца тримата бразилци, които тренират с отбора от близо месец. Днес картотеки се очаква да получат Луан, Матеус и Евандро. Те получиха работни визи и на дневен ред е картотекирането им. Двубоят на стадиона под връх Околчица е в събота от 18.30 часа. И за трите шампионатни срещи от новия сезон Томаш не успяваше да събере група от 18 играчи.

Лечението на халфа на Локомотив Пловдив Петър Витанов върви по план. Националът получи контузия в глезена по време на първия мач от сезона срещу Пирин Бл (2:1). Направените прегледи показаха, че полузащитникът има частично разкъсана връзка на ставата.
Тогава прогнозите бяха, че той ще почива поне месец. Играчът обаче ще се завърне на терена по-рано. Още тази седмица Витанов ще започне тренировки. Той обаче няма да бъде рискуван за предстоящото гостуване във Враца.

Локо Пловдив е четвърти във временното класиране, след като през уикенда победи с 2:1 Хебър на „Лаута“. В първия кръг със същия резултат бе надвит и Пирин Бл.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
лпфк

лпфк

27.07.2022 | 12:56

великолепни играчи - сопотските цигани са в шок и ужас от тази новина

Отговори
7 0
Mourinho

Mourinho

27.07.2022 | 12:02

Най-накрая! Дано бързо се адаптират към отбора! Очакват се и два атакуващи халфа, от типа на Умарбаев, които да ,, правят ,, играта. С тяхното привличане отборът би трябвало да придобие завършен вид!

Отговори
9 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?