Следвайте ни

Брацигово отказа Трета лига, БФС покани Чепинец

viber icon

Отборът на ФК Брацигово няма да се възползва от възможността да стане по служебен път член на Трета Югозападна футболна лига.

Това съобщи за „Марица” шефът на брациговци Асен Драгнев, който днес дойде до ОС на БФС в Пазарджик за да сподели лично с председателят Спас Иванов мотивите за отказ от участие. 

„При положение, че няма как да осигурим приличен бюджет за участие в Трета лига няма смисъл да подаваме заявление. Знаете, че базата ни е лицензирана дори за Втора лига и проблеми от това естество не можа да имаме. Ние обаче сме сериозни хора се отнесохме отговорно при разглеждане на поканата и всички произтичащи от това обязаности за ФК Брацигово”, коментира Драгнев. 

След като воденият от него тим отказа участие БФС изпрати веднага показа на Чепинец(Велинград). В курортния град имат на разположение време до 15-ти юли за да кажат дали ще заемат определената за Пазарджишка квота. 

Ако и те откажат да участват просто тази година нашата област няма да излъчи представител в Трета лига,", коментира от своя страна шефът на ОС на БФС в Пазарджик Спас Иванов.  

Два дни по-късно е насрочено заседание на Зоналния съвет на БФС, което да утвърди състава на Трета ЮФЛ за новия сезон.

От футболната централа следят с тревога сигнали, идващи от ФК Оборище(Панагюрище). За финансовите проблеми там „Марица” вече писа на два пъти вчера.    

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?