64

Бойко Борисов пред феновете: Колежа трябва да е с козирката

Така няма да продължим повече - във вторник на оперативката за стадиона в Общината пращам моя строителен техник, за да следи изкъсо ситуацията, каза Бойко Борисов, който посети строежа на стадион "Христо Ботев" и се срещна с фенове на "жълто-черните". 

"Обещал съм, че този стадион ще го направим и ще го направим. След което искам да ме поканите на мач. Ще седна в публиката, защото видяхте вчерашния мач, в който Ботев би Ботев Враца с 6:0, ако беше тук щяха да се съберат много повече хора", каза  Борисов пред феновете.

Според запалянковците на Ботев най-големият проблем е шикалкавенето от страна на изпълнителя по въпроса за козирка над всички трибуни.

"Когато говорихме с вас феновете в Хисаря, ставаше въпрос за 8 милиона за козирката, аз казах да са 10, те изтеглиха 12. Не може да не се направи това, което е договорено по проект. Трябва да се направи стадионът, зад е еталон за другите отбори. Да се знае какво трябва да се прави и колко пари са необходими. Примерно за Левски, каза Борисов и попита зам.-кмета Пламен Райчев колко пари са необходими.

"Нямаме крайните КСС- та, но мисля, че тези 12 млн. лв. кредит, който изтеглихме, ще стигнат за металната конструкция, но не и за покрив", заяви зам.-кметът

"Вие сте контрола на строежа, обърна се Борисов към феновете. - Имате две камери за денонощен контрол. Обаждате ми се, ако няма работници по строежа и решаваме проблема. Трябва да се завърши стадионът както е по проект, това е", завърши Бойко Борисов  разговора си с феновете на Ботев и се отправи към "Лаута", за да инспектира ситуацията там.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
5 коментара
Кръгла 0

Кръгла 0

07.11.2022 | 18:25

В случая не виждам смисъл в Пловдив да има кметове, замове като Бойко еднолично си решава. Лошото е, че като компетентността му е еднаква с тяхната, а това е абсурдното.

Отговори
5 1
Фенка!

Фенка!

07.11.2022 | 10:03

Вие не разбрахте ли ,че за тези хора десетки милиони са като стотинки!Те грабят на едро,милиардите са им в главите!А там този зад него е участник в грабежите на стотици милиони от Пловдив!На ход е прокуратурата да им конфискува всичко откраднато и тогава ще има и за козирка и за осветление и за лицево разпознаване ,даже ще останат пати и за ремонт на стадион Пловдив!

Отговори
6 1
Фен

Фен

07.11.2022 | 17:48

Браво, много си сладка.

Отговори
2 0
Строителен техник

Строителен техник

07.11.2022 | 08:30

12 милиона за една козирка!??? Има ли я в ПРОЕКТА козирката?

Отговори
7 3
Ти си строителен техник,колкото Зико е надзор

Ти си строителен техник,колкото Зико е надзор

07.11.2022 | 13:25

Какво разбра и що не четеш-12 милиона изтеглен кредит да се ДОВЪРШИ стадиона ЗАЕДНО с козирката,която да служи и за шумна изолация,защото е в гъсто населен район.Като почнат някакви пишман-разбирачи да мятат плюнки и злоба и пейзажа се размива тотално..

Отговори
5 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?