Бойко Борисов назначи феновете на Ботев за строителен надзор

Вас ви назначавам за строителен надзор на строежа, обърна се премиерът към феновете на Ботев при инспекцията си на Колежа. За да има силен Ботев, трябва да има и силен Локомотив.

Министър-председателят се срещна с шефовете на Ботев и Локо по повод отпуснатите 37 милиона лева за инфраструктура - стадионите "Христо Ботев" и "Локомотив".

"В следващите 7-8 месеца е добре да следите как се харчат парите, за да няма после мънкане, да кажат - взеха парите, нищо не направиха. Сред феновете на Ботев има инженери, конструктори, да наглеждат какво се прави. Ясно е, че това, ако нещо трябва и ще додадем, но до края на годината трябват резултати по стадионите", каза премиерът пред феновете на жълто-черните.

Собственикът на Ботев Георги Самуилов разпространи изявление за медиите и фенвете на клуба, в което изказва своята благодарност лично към Бойко Борисов и кмета Здравко Димитров за удържаното обещание за строежа на стадион "Христо Ботев".

Изявление на Георги Самуилов

От името на ПФК Ботев и като негов президент изказвам огромна благодарност към решението на г-н Бойко Борисов и правителството на Република България за отпускането на 25 млн. за довършването на проекта за най-голямата мечта на всички ботевисти - стадион „Христо Ботев“.

Изказвам своите благодарности и към кмета на град Пловдив – г-н Здравко Димитров, за положителното отношение към нашия Клуб и вижданията му за цялостното развитие на спортната инфраструктура в града.

С уважение,
Георги Самуилов

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Пенчев

Пенчев

29.02.2020 | 14:53

Бойко, много внимавай с тия двамата - Здравко и Здравка, толкова са алчни, крадливи и "умни", че така ще те омацат с тия милиони, накрая ти ще си виновен за всичко, а те ще се излежават по плажовете в Дубай.

Отговори
0 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?