61

"Ботев" заплашиха със съд бивш директор, обвиниха го в клеветничество

Ръководството на "Ботев" Пловдив излезе с официално изявление срещу бившия изпълнителен директор на клуба Даниел Серехидо. Испанецът, който напусна клуба миналата есен със серия изяви в социалните мрежи обвини жълто-черните началници в некадърно управление. Реакцията на клуба идва в първия работен ден на новия мениджър по комуникациите Евгени Добревски.

Предлагаме ви изложението на "Ботев" без редакторска намеса:

Във връзка със зачестилите медийни изяви на бившия изпълнителен директор на ПФК Ботев – Даниел Серехидо, изказваме дълбокото си разочарование от неговото непрофесионално поведение, което има за цел единствено да урони доброто име и престиж на ПФК Ботев, да подкопае доверието в клубното ръководство и да напомни за личността на г-н Серехидо. Категоричното не приемаме този начин на поведение и комуникация.

От октомври 2021 год. г-н Серехидо не е част от ръководството на клуба, не е в течение на клубните работи и няма никакво отношение към процеса на формиране и вземане на решенията в клуба. Изказаните от него мнения са плод единствено на спекулации. Нито едно от изявленията на г-н Серехидо не почива на обективни факти, а е плод единствено на неговото въображение.

ПФК Ботев не желае да влиза в медиен диалог с г-н Серехидо и в бъдеще няма да коментира негови изказвания, касаещи клуба. За защитата на всички наши права и законни интереси ще бъдат предприети нужните и предвидени в закона действия, включително и по съдебен ред.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?