61

Ботев занесе купата на кмета, хиляди празнуваха пред Общината ВИДЕО

Балтанов и Ивелин Попов водиха шествието с бял мерцедес

Президентът на Ботев Антон Зингаревич лично заведе представителния тим тържествената зала на Община Пловдив, където връчи спечелената снощи Купа на България на кмета Костадин Димитров.

След аудиенцията при градоначалника трофеят бе изнесен на балкона и бе показан пред хилядното множество фенове, които бяха изпълнили площад Стефан Стамболов.Многолюдно шествие с фенове на Ботев Пловдив тръгна от стадион "Христо Ботев", за да отпразнува спечелената Купа на България.

Снощи възпитаниците на треньора Душан Керкез победиха с 3:2 Лудогорец и за четвърти път сложиха във витрината си този трофей.

Запалянковците се отправиха към сградата на Общината, където е планирано точно в 19.12 часа да бъде гвоздеят на програмата. Начело на шествието е бял мепцедес, в който са капитанът Ивелин Попов и подгласникът му Лъчезар Балтанов.

Междувременно от служители на Общината пуснаха жълта боя в езерото на фонтаните пред сградата на площад Стамболов. Водата ще бликне в клубния цвят на Ботев, когато шествието пристигне.

 

Оцени новината

Оцени новината
3.5/5 от 6 оценки
3.5/5 от 6 оценки

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?