61

Ботев ще е съсед с носителя на Лига Европа в Дубай

Столицата на Обединените арабски емирства Дубай ще приеме Ботев Пловдив и още 20 футболни отбора на лагера през януари. Сред тях е и тимът на Левски (2 януари - 1 февруари) който от днес е в столицата на ОАЕ. Канарчетата пък ще пристигнат там на 15 януари и ще се подготвят в продължение на две седмици.

В арабската страна ще тренира и носителят на Лига Европа Айнтрахт Франкфурт. Това е може би най-именитият тим, който ще се готви в страната. Тимът на Оливер Гласнер ще се изправи срещу Лех Познан на 13 януари.

Поляците ще са в ОАЕ между 4 и 14 януари. Те ще тренират на „Jebel Ali Resort“, където ще се подготвя и Левски. На същата база ще се готвят още Спартак Москва (12 януари – 12 февруари), Рига (11-28 януари), Урал и Урату от Армения.

Зимен лагер в Дубай ще има и друг от руските грандове – Зенит. Отборът от Санкт Петербург ще бъде в арабската страна от 12 януари до 11 февруари. Локомотив Москва и малайзийският Джахор Дарул Таазим.

Интересно е, че в ОАЕ ще има тренировъчен лагер и крикет отбор. Става въпрос за Дизърт Випърс от Индия. Те ще се подготвят между 2 и 12 февруари.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?