Следвайте ни

Ботев ще се възражда край морето

Ботев гостува днес на Черно море в мач от 10- ти кръг на Efbet Лига в опит да спре пропадането, което започна през този сезон. Двубоят е от 17,30 часа на стадион Тича и бе поверен на шуменския международник Станислав Тодоров.

Двата отбора са в тежки серии. Черно море има 7 последователни мача без победа. Ботев пък все още няма победа извън Пловдив и има едва 9 точки в актива си.
Очаква се треньорът Илиан Илиев да направи някои промени спрямо състава от загубата с 0:3 от Левски в последния кръг.

Заради наказание извън сметките е Патрик Андраде. На вратата вероятно ще се завърне Дюлгеров заради неубедителните изяви на Митрович срещу Левски. До последно под въпрос ще е Исмаил Иса, който не игра и срещу сините. Дани Кики не попадна в групата, тъй като все още не е възстановен от контузия в коляното.

В състава на Ботев пък извън групата остана Александър Тонев, а стражът Янко Георгиев няма да може да започне като титуляр.

В лагера на жълто- черните е натрупано голямо напрежение, което треньорът Желко Петрович се опита да тушира с двудневен лагер в Албена, където се отдадоха на забавления за сплотяване на колектива. 


Ето и групата на Ботев: Георги Аргилашки, Янко Георгиев, Кристиан Димитров, Джонатан Перейра, Костадин Ничев, Димитър Пиргов, Филип Филипов, Еберт Кардосо, Лазар Марин, Родни Клустър, Лъчезар Балтанов, Филип ван Арнем, Тодор Неделев, Радослав Терзиев, Марко Перван, Станислав Шопов, Фернандо Виана, Антонио Вутов

Дончо Донев

Редактор-репортер екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?