Следвайте ни

Ботев с важно съобщение за Тодор Неделев и...

viber icon

Ръководството на Ботев Пловдив категорично отрече появилите се информации, че голямата звезда на тима Тодор Неделев ще си тръгне, тъй като руският милионер Антон Зингаревич не иска халфа в клуба.

Ето и пълното изявление на ръководството на "канарчетата":

"Уважаеми Ботевисти,

Искаме да Ви информираме, че покрай преговорите, които се водят с кандидат-инвеститора г-н Зингаревич, напоследък забелязваме, че в някои медии и сайтове се публикуват неверни информации относно бъдещето на клуба. И по-специално информации от спортно-техническо естество.

Категорично заявяваме, че публикуваните информации не отговарят на истината!

Всичко, което предстои да се случи, ще Ви бъде съобщено на официална пресконференция след окончателно приключване на преговорите".

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (4)

Богданов

Богданов

22.12.2020 | 14:41

А на вас от Марица не ви ли е неудобно,от вас тръгнаха фалшивите новини за Ботев сега.Не можете да прикриете пристрастията си и завистта ,че на другия отбор може да се случи нещо добро ви обзе веднага.Жалки сте!

Отговори
4 4
Маричанин

Маричанин

22.12.2020 | 14:56

Я по скромно с обидите пришълец от Стряма.

Отговори
4 2
Анти

Анти

22.12.2020 | 15:36

Жалък буфер!

Отговори
1 3
Канар

Канар

23.12.2020 | 00:42

Фалшиви новини няма. Аз бях там, руснакът го каза за Неделев. Хората пишат истината. Няма да оставят Тошко, тъй като заплатата му не отговаря на показаното в мачовете. Богданов, не се изказва неподготвен. Къде е Пчелата, къде е Андрю, че мълчат като п#тки

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?