Ботев с Неделев ще покоряват стадиона под Вола

Тодор Неделев ще излезе титуляр за Ботев (Пловдив) за първи път от осем месеца насам. Очаква се 28-годишният техничар от Белозем да поведе атаката на канарчетата при гостуването им на Ботев (Враца). Двубоят на стадиона под връх Вола е тази вечер от 21:00 часа и с него ще бъде затворен четвъртия кръг в ефбет Лига. Мачът определено крие здрава интрига, тъй като при определени обстоятелства победителят може дори да оглави временното класиране в А група.

Ботев (Пловдив) започна кампанията доста по-добре от начина, по който завърши миналата. “Канарчетата” вече имат две победи на сметката си срещу Пирин (2:1) и Славия (1:0), но допуснаха и едно поражение с 0:2 от Черно море. Вижда се обаче, че отборът има потенциал и всички се надяват той да се развие в хода на сезона.

Интересното е, че балансът между тези отбори в исторически план е доста изравнен. Канарчетата имат леко предимство от 26 победи, 13 равенства и 22 загуби. Врачани обаче са доста категорични на свой терен с 20 успеха, 4 ремита и едва 6 поражения.

Наставникът на жълто-черните Азрудин Валентич се очаква да заложи на Аргилашки под рамката и пред него триото Работов, Супрайен и Генев. Минков и Току ще са двамата халф-бекове, а Мертенс и Рабей ще движат играта в средата на терена. Неделев ще бъде в ролята на плеймейкър, а Бароен и Маркиньос ще действат в предни позиции.

efbet Лига, 4 кръг:

БОТЕВ (ВРАЦА) - БОТЕВ (ПЛОВДИВ)

Вероятни състави:

БОТЕВ (ВРАЦА): Костов, Николов, Ничев, Миланов, Христов, Георгиев, Бауренски, Тодоров, Василев, Маринов, Бабунски

БОТЕВ (ПЛОВДИВ): Аргилашки, Работов, Супрайен, Генев, Минков, Току, Рабей, Мертенс, Неделев, Бароан, Маркиньос

Стадион: “Христо Ботев”, Враца

Съдия: Волен Чинков

Начало: 21:00 часа

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?