Следвайте ни

"Ботев" разпространи много тревожна вест

viber icon

Ръководството на ПФК Ботев алармира, че  кампанията "Да живее Ботев Пловдив“ върви добре, но все още не е събрана и половината от сумата, която клубът да бъде спасен от фалит.

От Коматево благодариха на всеки, който е дал средства като същевременно призовават за още дарения.

Публикуваме тревожното съобщение без редакторска намеса:

Скъпи Ботевисти,

Кампанията "Да живее Ботев Пловдив“ продължава с пълна сила. Въпреки множеството дарения на ботевисти от цял свят, както и на бизнеса в Пловдив, все още сме далеч от голяма цел – изкупуването на дълга от 565 хил. лева.

До момента са събрани над 200 хил. лева, като благодарим на всеки, който се е отзовал и се е включил в кампанията.

На днешния мач с Етър, на входовете ще има кутии , в които може да направите своето дарение в подкрепа на каузата. Ако желаете можете да закупите и виртуален билет от фен магазина. Всички възможни начини за дарение можете да откриете в сайта на клуба.

Нека да покажем, че заедно сме по-силни! Само Ботев!!

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (2)

Локо

Локо

20.10.2020 | 07:29

Закривай!

Отговори
2 1
Свободата не е свободия!

Свободата не е свободия!

19.10.2020 | 19:33

Дончо,за пореден път го казвам - двамата със Стойчо Генов сте психично увредени на темата "Ботев"Пловдив!Злобата и омразата която ежедневно демонстрирате е меко казано ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ НЕПРОФЕСИОНАЛНО...Апропо,сумата ще бъде събрана максимум ноември.

Отговори
4 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай