64

Ботев продава до часове основен халф, не е Тонев

От Ботев Пловдив преговарят с турски клуб за продажбата на халфа Емануел Току и това е една от причините Димитър Тонев да не бъде преотстъпен на Берое.

Сделката с Току трябва да стане в близките дни, тъй като трансферният прозорец в Турция затваря на 8 септември. Ганаецът взе участие в последната тренировка на Ботев снощи.

Току, който има 59 мача с екипа на "жълто-черните" играе слабо този сезон и това е причината да си търси нов отбор, тъй като и феновете напоследък не го долюбват. В негово лице те виждат и главния виновник за загубата от градския съперник Локомотив този уикенд. Това е основната причина спешно Току да бъде продаден. Още повече, че високата му заплата не отговаря на показаното от него на терена в последните 7-8 мача. 

При продажба на ганаеца, халфовата линия на Ботев се оголва и това май е причината Тонев да не бъде пуснат в Берое. Вариантът с мотането на документите за Стара Загора отпада на първо четене, тъй като наскоро директорът на "жълто-черните" Герман Чистяков обяви, че Ботев има най-професионалния екип в България.

Освен Тонев, в Ботев очакват и включването в игра на испанския халф Антонио Перера, който бе купен контузен и сега се възстановява. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?