61

Ботев привлича екзекутор на Локо

Ботев (Пловдив) подготвя много силен трансфер, с който да подсили атакуващата си мощ. Жълто-черните са близо до привличането на един от най-конвертируемите играчи в А група. Канарчетата са в напреднали преговори с нападателя на Ботев (Враца) Дориан Бабунски. Македонецът направи фурор през есенния дял от първенството като в последния кръг вкара два гола за победата с 4:2 над Локомотив Пловдив на Лаута.

В Коматево са готови да активират откупната клауза на тарана, която по неофициални данни е 100 000 евро. Сумата не е проблем за боса на Ботев Антон Зингаревич, но не е ясно дали Бабунски има желание да остане в родния елит и след края на сезона. 

Усилено се говори, че към Бабунски има интерес от страна на клубове от Западна Европа, които го искат от лятото. Много е вероятно северномакедонецът да остане във Враца до лятото, след което да осъществи мечтания трансфер на Запад.

Днес канарчетата стартират зимна подготовка. Наставникът Азрудин Валентич е предвидил две тренировки за деня като второто занимание ще е открито за медии и фенове.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Ито

Ито

07.01.2022 | 16:56

Тогава какво да кажем за Минчев и ЦСКА .Екзекутор ли е?

Отговори
5 0
???

???

07.01.2022 | 09:32

Вкарал 2 гола на локото и вече е ,,екзекутор на Локо". Уникална журналситика.

Отговори
7 2

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?