Следвайте ни

Ботев представя новия екип в Стария град ВИДЕО

viber icon

Екипите на Ботев (Пд) за новия сезон 2020/2021 вече са готови и в най-скоро време ще бъдат представени официално. Шахматното каре от последния сезон се маха и се връща традиционното вертикално райе. Ръководството е решило да не сменя марката, както бе анонсирано в началото на годината, когато бе оповестено, че идното първенство ще се играе с adidas. В Коматево ще се доверят и тази година на uhlsport.

От клуба загатнаха за новите фланелки, разпространявайки кратко видео с отделни фрагменти. От кадрите се разбира, че те ще бъдат презентирани в Стария град. 

Самото официално съобщение от клуба е кратко и ясно: "Официален екип 2021/2022... Очаквайте скоро"! 

Ботев дари своята миля по покана на BG Бъди активен. Каузата е: "Спри Рака в подкрепа на Детска онкохематология Пловдив." 

Иво Казаков, Благовест Данчев, Габриел Земярски, Мартин Панев и Петър Итов, пробягаха разтоянието от 1.600 км в знак на съпричастност и подкрепа към всички победили и побеждаващи в битка с рака! 

Бъдете активни! Спортът е начин на живот!

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (1)

Пловдив пита

Пловдив пита

31.05.2021 | 19:06

Къде в Коматево в Стария Град?

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?