Ботев пред раздяла с Атанас Илиев, три оферти има за нападателя

Отборът на Ботев (Пловдив) може да бъде сериозно отслабен седмица преди старта на новото първенство. В близките дни се очаква жълто-черният клуб да продаде своя основен голмайстор от изминалия сезон Атанас Илиев. В офиса на канарчетата са постъпили три оферти за българския национал и почти сигурно ще се стигне до неговата продажба още преди началото на новия сезон. Предложенията за 26-годишния здравеняк от Добрич са от тимове от чужбина, според Котаспорт.

Атанас Илиев вдигна неколкократно цената си на трансферния пазар за една година. Той бе привлечен в Коматево от бившия наставник Ферарио Спасов, който го взе от предишния си отбор Монтана. Илиев направи много силен сезон, като вкара решителни голове в първото пловдивско дерби и срещу Левски в Подуяне. С изявите си той привлече вниманието на националния селекционер Ясен Петров, който го използва и в трите контроли на държавния ни тим в началото на юни.

"Бих приел само ако дойде много добра оферта, която за всички да е добре - и за клуба, и за мен. Чувствам се страхотно в Ботев и искам да продължа да радвам феновете. Все пак, ако има оферта, която да вкара достатъчно пари в клуба, няма да мога да откажа", коментира пред Пловдивнюз Илиев.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?