61

Ботев прави филм за феновете за ЧРД на клуба ВИДЕО

Страст, емоция, чест, вяра, идея, кауза… Любов, която вече 112 години живее в хилядолетния ни град и изпълва дните ни със смисъл. Ботевизмът не се измерва в успехи, титли или медали, а в поколения на споделени традиции, ценности и романтика в „жълто-черно“.

Това написаха от Ботев представяйки трейлъл видео 112 години Ботевизъм:
Ботевизмът е историята, която пишем всеки ден и която пеем с цяло гърло. Ботевизмът е онази искра, която дядовци и бащи дадоха на всеки един от нас и която искра ние ще предадем на нашите деца! Искрата и любовта, предавана от поколение на поколение.

По случай 112 годишнината от създаването на „жълто-черния“ клуб, ПФК Ботев Пловдив обръща поглед към това, което прави този клуб толкова велик – неговите фенове. През месец март ще ви запознаем с четирима герои по един малко по-различен начин. Ще покажем човека извън фенството и фенството като част от човека. Как двете неща се допълват в чудесен синхрон и правят Ботевизма толкова голям!

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 2 оценки
3/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
tyuytu

tyuytu

04.03.2024 | 22:51

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно!/ Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:---- https://use.my/man

Отговори
0 1
Пловдив

Пловдив

04.03.2024 | 18:37

Откога Тагарев и Гюрга Пенджурова (на снимката) са фенове на ботефЪ? Иначе при тях всичко е един голям филм, но комедиен.

Отговори
2 2

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?