61

Ботев поднови договор с партньор, назначи и маркетинг мениджър

Ботев Пловдив и Party Drinks подписаха нов договор за партньорство. Компанията ще продължи да бъде официален партньор по доставките на вода. 

„Ботев Пловдив е огромен клуб с голяма история, който тази година празнува своя 110-годишен юбилей. Гордеем се, че сме партньори на Ботев и членове на "жълто-черното" семейство", заяви изпълнителният директор на Party Drinks Асен Долев:.

Прокуристът на Ботев Асен Караславов: „Много се радваме да продължим партньорството си с компания Party Drinks. Party Drinks е голяма местна компания и за нас е много важно да имаме нейната подкрепа в такъв труден период. Винаги е страхотно да знаете, че има партньори, които ще останат с вас, дори ако текущите ви резултати не са толкова добри. Party Drinks е фантастичен пример за социално отговорен бизнес”.

По повод новото споразумение Ботев и Party Drinks организират раздаване на подаръци за всички фенове на жълто-черните. Просто направете снимка с тениска на Ботев и някоя от напитките на Party Drinks , тагнете Ботев на снимката си и я публикувайте с хаштаг #PartyDrinksForBotev в Инстаграм. Победителят ще бъде избран на случаен принцип.

Победителят ще получи 110 бутилки вода от Party Drinks и подписана фланелка на Ботев от клуба.

Междувременно Ботев назначи Евгени Добревски за мениджър социални мрежи маркетинг
"Приятели, сбъднах още една своя мечта! Мога да заявя, че от днес започнах работа за любимият ми клуб от дете - Ботев Пловдив. Не мога да опиша чувството, но съм сигурен че тези които ме познават, знаят какво значи това за мен. Надявам се и моят баща да бъде щастлив отгоре, защото той го искаше дори по-силно от мен!", написа Добревски.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?