64

Ботев обяви 4 контроли и 10-дневен лагер в Правец

Ботев Пловдив стартира подготовката си за Лига Европа и новия сезон на efbet Лига тази вечер.

Красиан Колев, който беше преотстъпен на Хебър, Димитър Тонев, играл под наем в Крумовград и Мартин Христов, завърнал се от Ботев Враца, тренираха с "жълто-черните".

С отбора започна и френски футболист, който е на проби. Той играе на позицията халф. По-късно днес ще стане ясна и съдбата на Николай Минков, чийто договор с Ботев изтече, но се водят преговори за неговото подновяване.

Самюел Акере ще тренира до края на седмицата индивидуално, след като претърпяната операция. Йонас Тамм и Уме Емануел ще се включат в подготовката до няколко дни, както и националите Матвей Игонен и Фаустас Стапанавичюс.

По-рано-през деня стана ясно, че Ботев ще се подготвя на своя футболен комплекс "Никола Щерев – Старика“ в периода 10 – 23 юни. След това на 23 юни отборът ще замине за лагер в Правец, където по програма ще остане до 2 юли.

В рамките на своята подготовка Ботев ще изиграе и няколко приятелски срещи, като подчертаваме, че програмата може да претърпи промени в хода на близките дни и седмици. Потвърдените контроли към момента са следните:

22.06 – срещу Берое на футболен комплекс „Никола Щерев-Старика“.

25.06 – срещу Черно море като част от лагера в Правец

28.06 – срещу ЦСКА 1948 в Бистрица

04.07 – срещу Крумовград на футболен комплекс „Никола Щерев-Старика“.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?