Ботев картотекира Сисе, в групата е за мача с Етър

Най-новото попълнение на Ботев Пловдив Салиф Сисе попадна в групата за днешното домакинство на Етър. Той бе уреден с картотека в БФС и може да направи дебют. Френският нападател ще остане на пейката, но се очаква да се появи в игра.

Сисе дойде като свободен агент, след като разтрогна с Царско село, където бе привлечен през лятото. За 6 мача със столичани обаче не вкара гол и така и не успя да спечели докрай доверието на Любослав Пенев. Сисе бе привлечен от отбора на безработните френски играчи, които през лятото водеха подготовка на базата в Бояна и играха контроли с наши тимове, където е впечатлил Царско село. Сисе ще да бъде на разположение на временните треньори Пенчев и Онов за дебютния им мач в шампионата. Преди дни те направиха неофициален такъв при победата с 4:2 в контролата с Гигант Съединение.

У звездата на тима Тодор Неделев е натрупана умора след трите мача за националния отбор, но той ще стисне зъби и ще започне сред 11-те. Почивка на Неделев ще бъде дадена в двубоя за купата с Оборище в Панагюрище в четвъртък.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?