Ботев би Куклен, Крис Добрев пак вкара

Отборът на Ботев направи добра проверка преди гостуването на Дунов като победи с 1:0 над Атлетик (Куклен) в контролна среща. Спарингът се състоя от 2 полувремена по 40 минути и се проведе на един от терените в Коматево. Наставникът на "канарчетата" Николай Киров пусна в игра множество юноши, на които бе даден шанс за изява. Участие в двубоя взеха Филип Филипов, Лазар Марин, Радослав Апостолов иАнтонио Вутов.

Във втори пореден мач с гол се отличи тийнеджърът Кристиян Добрев. 18-годишният нападател се разписа и във вратата на аутсайдера Верея предния кръг. Бургазлията не пропусна да отбележи и на аматьорите от Родопската яка. Единственото попадение падна в първите секунди на втората част. Добрев осъществи отличен пробив по левия фланг и с удар в близкия ъгъл прати топката във вратата на Атлетик.

С пропуски за "жълто-черните" се отчетоха Лазар Марин и Станислав Шопов. В края на първото полувреме Кристиан Добрев бе съборен в наказателното поле и съдията отсъди дузпа, но от бялата точка Антонио Вутов стреля покрай вратата.

СЪСТАВЪТ НА БОТЕВ: Милко Баданов, Филип Филипов, Атанас Чернев, Димитър Аврамов, Лазар Марин, Радослав Апостолов, Станислав Шопов, Иво Казаков, Запро Динев, Кристиан Добрев,Антонио Вутов (Марио Усков, Васил Пунарджиев, Димитър Балинов, Георги Господинов)

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?