Следвайте ни

Босът на Спартак с важно съобщение за стадион "Тодор Диев"

viber icon

Президентът на Спартак (Пловдив) Динко Миленчев обяви, че строителството на стадион "Тодор Диев" ще стартира през октомври или ноември. Както е известно босът на държавния шампион за 1962 г. взе на концесия комплекса в Кючук Париж с проект да го изгради до ниво мачове в елита и предварителните кръгове в Европа. Пред страницата на привържениците Миленчев разкри, че реконструкцията ще стартира от централната трибуна. 

"Строителството ще започне през октомври или ноември. В момента преговаряме с фирми, които евентуално ще участват в изграждането на стадиона. На първи етап от строежа ще започнем от ремонта на съществуващата трибуна. Имаме срок в концесионния договор стадионът да бъде изграден в най-дългия вариант за 7 години, но се надявам да успеем да го завършим за в пъти по-кратко време", сподели Миленчев.

"Смятам, че трябва да вървим нагоре, стъпка по стъпка. Надявам се веднага да успеем да се върнем в Трета лига, а по-нататък да вървим и все по-нагоре. Спартак е проект от обществено значение. Надявам се да успея да възродя клуба по най-бляскавия начин и да носи радост на привържениците си", каза още босът на Спартак.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (1)

ттт

ттт

24.08.2021 | 16:44

Бля, бля -поредният набеден бизнесмен!!

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?